Виноградники цієї виноробної компанії займають площу 150 га. У штаті налічується 20 співробітників і виробляється 1 мільйон пляшок вина на рік. Протягом останніх 5 поколінь винороби передавали свої секрети виготовлення та пристрасть до своїх виноградних лоз, а також до своїх вин.
Внаслідок націоналізації в 1962 році, родина Юнг була вимушена відмовитися від своїх виноградників, які вони розвивали з 1859 року.
Чарльз Юнг приєднався до свого старшого брата, який уже жив у Бордо, Франція. Він придбав Chateau HAUT MONDAIN, виноградник, площею 42 га в Бордо АОС, на благо своїх двох синів та двох племінників. Протягом наступних 20 років чотири партнери продовжували розвиток та купували більше виноградників, аж до 1982 року, коли вони вирішили мирно піти окремими шляхами.
Наступним кроком було створення нової виробничої компанії: SCEA Charles YUNG & Fils. Чарльз Юнг, зміг зберегти під час поділу Chateau HAUT MONDAIN і Chateau BARAIL (AOC Бордо), Chateau LES HAUTS DE PALETTE, а також Chateau MOULIN DE TASSIN (Кот-де-Бордо). Йому довелося віддати – Chateau MONBRABECH (AOC Корб’ер).
Жан Крістоф оселився і купив Chateau SAINTONGEY (AOC Бордо) у 1993 році. Тоді ж до компанії приєдналася його дружина Сесіль. У 1999 році для диверсифікації ринків було створено компанію з продажу та дистрибуції: HDP – LES HAUTS DE PALLETTE SARL.
Молодший син Родольфа, Чарльз, перевів власний бізнес у сімейну власність у 2006 році, завдяки цьому, він може краще розвивати компанію.
Ця торгова компанія також займається дистрибуцією вин для дружини Родольфа, Марії Хелен ЮНГ-ТЕРОН. Її вина виробляються в Chateau de PORTETS (AOC Грав), а також Chateau PORT DU ROY (AOC Бордо Суперіор).
У 2012 році – придбали Chateau BOURDON LA TOUR (AOC Кот-де-Бордо), розташоване у Каділлаку, в даний час там проходить масштабний ремонт.
Чарльз Юнг, у своєму поважному віці все ще присутній у бізнесі і продовжує консультувати своїх синів. Жан Крістоф відповідає за виноградники та виноробство. Родольф та Сесіль керують маркетингом та адміністрацією.
Сорт винограду:
45% Мерло, 55% Каберне
Зона виробництва:
Франція, Бордо (О-Медок)
Сенсорні характеристики:
вино має насичений гранатовий колір. В ароматі домінують відтінки чорної смородини, що вдало переплітаються з тонами дубу та перцю. Смак повнотілий з приємними округлими танінами та тривалим фруктовим післясмаком.
Сорт винограду:
60% Семільйон, 30% Совіньйон блан, 10% Мюскадель
Зона виробництва:
Франція, Бордо (Грав)
Сенсорні характеристики:
вино насиченого та глибокого жовто-зеленого кольору. Аромат складний з тисячею різноманітних комбінацій, поєднує смажені та копчені ноти з білим інжиром, нектарином і ананасом. На смак вино чудово збалансоване з виразною свіжістю.
Сорт винограду:
70% Семільйон, 30% Совіньйон блан
Зона виробництва:
Франція, Бордо (AOC)
Сенсорні характеристики:
вино має насичений солом’яний колір з зеленуватим відблиском. Аромат сповнений відтінками екзотичних фруктів. Смак свіжий з відчутною мінеральністю та стійкими фруктовими нотами.
Сорт винограду:
70% Мерло, 30% Каберне
Зона виробництва:
Франція, Бордо (AOC)
Сенсорні характеристики:
вино має насичений гранатовий колір. Аромат вишуканий, сповнений відтінками свіжих червоних фруктів, тютюну та дубу. Смак шовковистий та делікатний, достатньо щільний.