OnWine Boutique – ексклюзивний партнер Worldwide Spirits Wine Group. Це винно-гастрономічний бутик у м. Хмельницький і однойменний фірмовий інтернет-магазин, в асортименті яких представлені усі імпортовані компанією WSW Group вина й алкогольні напої.
Наша компанія є унікальним об'єднанням експертів і однією з найстаріших медіа-груп на території колишнього СРСР, що спеціалізуються на просуванні вин, алкогольних, безалкогольних напоїв і інформаційному висвітленні всіх аспектів цієї галузі.
Видавництво з 1993 року займається випуском спеціалізованих видань і має досвід бездоганної роботи на рекламному ринку.
На сьогоднішній день в медіа-групу «Видавництва «Н» входять журнали DRINKS +, «КаБаРе / Шик», а також газета MENU.
«КаБаРе / Шик» - це спеціалізований путівник ресторанної та винної критики (спеціалізований журнал про вино, їжу і тютюн) з безкоштовним розповсюдженням (тираж - 130 000 прим. / 12 номерів на рік) у кращих закладах найбільших міст України.
Клуб готельєрів та рестораторів HOTELIERO® був створений у вересні 2009 року. Клуб є єдиним майданчиком, який на системній основі об'єднує професіоналів індустрії гостинності для обміну досвідом і знаннями. За час існування Клубу HOTELIERO® було проведено більше двох сотень заходів. У тому числі, Клуб є ініціатором створення і організатором таких проектів: Ukrainian Hospitality Awards, Georgian Hospitality Forum, а також Ресторанної Премії СІЛЬ.
Chateau de Liz – перша шампанерія України. У меню шампань-бару представлено близько півсотні найменувань ігристих вин з усього світу, у тому числі італійське Astoria Wines.
SANPAOLO – модний триповерховий ресторан високої авторської кухні, який знаходиться у самому серці столиці, поблизу Європейської площі. Це ідеальне місце для теплих зустрічей, проведення різних заходів і презентацій: від ділових переговорів до особистих урочистостей. У ресторані постійно проходять музичні та гастрономічні вечори.
«Жовте море» - ресторани сучасної японської кухні. Ресторани "Жовте Море" вже давно стали синонімом правильної японської кухні в Києві. Зведення гастрономії в ранг мистецтва - основа філософії мережі ресторанів ЖОВТЕ МОРЕ.